Grand Cafe Cornelis

Grand Cafe Cornelis is een Restaurant gelegen aan Markt 5 in Unknown.

Meer informatie over Grand Cafe Cornelis in Unknown

Bij Grand Café Cornelis in Epe kun je genieten van een sfeervolle ambiance in het oude gemeentehuis. Of je nu zin hebt in een kop koffie, een hapje tussendoor, een zakelijke lunch, een heerlijk diner of gewoon een drankje aan de bar, bij Cornelis is er voor elke gelegenheid een passende ruimte. Binnen in het authentieke maar eigentijdse restaurant of café, buiten op het prachtige terras onder de monumentale wilhelminaboom, of lekker in het zonnetje aan de zuidkant van het grand café. Het menu biedt heerlijke wisselende gerechten, gemaakt van eerlijke producten. Daarnaast kun je genieten van een uitgebreid assortiment aan klassieke, Italiaanse pizza's, bereid in een authentieke houtoven. Voor wijnliefhebbers is er een ruime keuze aan open wijnen op de uitgebreide wijnkaart, samengesteld door wijnhandel Kroese uit Epe. Ontdek nu onze specials!

Wil je weten wat Grand Cafe Cornelis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Grand Cafe Cornelis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Grand Cafe Cornelis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Grand Cafe Cornelis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Grand Cafe Cornelis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Grand Cafe Cornelis

Bezoekers bekeken ook