Goede Herderkerk

Goede Herderkerk is een Kerk gelegen aan Zuukerweg 44 in Unknown.

Meer informatie over Goede Herderkerk in Unknown

Voor contactgegevens van leden van de kerkenraad verwijzen ze naar de pagina 'De kerkenraad'. Als je vragen hebt of bestanden wilt sturen naar het beamerteam, kun je mailen naar beamerteam@goedeherderkerkepe.nl. Het College van Kerkrentmeesters heeft verschillende bankrekeningnummers voor verschillende betalingen, zoals de kerkelijke bijdrage, collectebonnen, giften/verjaardagsfonds en kerkradio. De ZWO (zending, werelddiaconaat, ontwikkelingssamenwerking) heeft een eigen bankrekeningnummer bij de ING Bank. De wijkdiaconie heeft ook een bankrekeningnummer bij de Rabobank Epe. Het beheer van de website is verdeeld onder twee redactieleden, Anneke Pleiter en Driesje Vos. Anneke Pleiter verwerkt de e-mailadressen en Driesje Vos beheert de foto's. Nico Riphagen is verantwoordelijk voor het technische deel van de website en heeft contact met de helpdesk van Protestantsekerk.NET. Voor opmerkingen en vragen over dit onderdeel kun je bij hem terecht.

Wil je weten wat Goede Herderkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Goede Herderkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Goede Herderkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Goede Herderkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Goede Herderkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Goede Herderkerk

Bezoekers bekeken ook