Verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor aan Oost Ravenweg 8, 8162PJ Epe de verbouw en de uitbreiding van de Witte Berken(938580)

DeEpegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Verlengen beslistermijn aanvraag omgevingsvergunning voor aan Oost Ravenweg 8, 8162PJ Epe de verbouw en de uitbreiding van de Witte Berken(938580).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van Epe heeft besloten voor de aanvraag van de verbouw en de uitbreiding van de Witte Berken aan Oost Ravenweg 8, 8162PJ Epe de beslistermijn te verlengen met een termijn van 6 weken. Zaaknummer: 938580Wat is de procedure?Het gaat hier om het verlengen van de beslistermijn op de aanvraag met 6 weken. Deze publicatie is bedoeld om u te informeren. Als er een besluit is genomen over de aanvraag dan publiceren wij dat hier opnieuw. Pas dan kunt u eventueel bezwaar maken. Meer informatie daarover vindt u later bij de publicatie van de verleende vergunning.Heeft u vragen ?Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt hiervoor bellen naar 14 0578 of mailen naar gemeente@epe.nl. Vermeld daarbij het zaaknummer.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deEpegids.nl op 17-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEpegids.nl
Redactie deEpegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Epe
  2. gmb-2024-73429

Gerelateerde berichten