Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het bouwen van een woongebouw met 9 appartementen 9 aan de Hoofdstraat 146, 8162AR Epe (936578)

DeEpegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het bouwen van een woongebouw met 9 appartementen 9 aan de Hoofdstraat 146, 8162AR Epe (936578).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van 18 appartementen en een winkelruimte op de percelen Hoofdstraat 146 in Epe, kadastraal bekend gemeente Epe en Oene, sectie U, nummer 5299. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan “Epe Zuid”. Om het plan mogelijk te maken wordt de uitgebreide voorbereidingsprocedure van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) doorlopen (ingevolge artikel 2.12 eerste lid, sub a, onder 3, Wabo). De gemeenteraad heeft besloten om de ontwerp verklaring van geen bedenkingen (vvgb) af te geven.InzageDe aanvraag, het ontwerpbesluit, de ontwerp verklaring van geen bedenkingen van de raad, de ruimtelijke onderbouwing en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 18 juli 2024 gedurende 6 weken voor eenieder op afspraak ter inzage in het gemeentehuis van Epe. Het ontwerpbesluit en de ruimtelijke onderbouwing zijn tevens te raadplegen op het Omgevingsloket – Regels op de kaart. Op deze website klikt u op de knop ‘Regels op de kaart’. Vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door onder ‘Locatie zoeken’ het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID intypen onder ‘Document zoeken’: NL.IMRO.0232.EPE053Hoofdstr146-OVO1, of deze link gebruiken:  https://omgevingswet.overheid.nl/regels-op-de-kaart/document?documentID=NL.IMRO.0232.EPE053Hoofdstr146-OVO1De bronbestanden zijn beschikbaar op:https://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.EPE053Hoofdstr146-OVO1Reageren?Tijdens de periode van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over de aanvraag en de ontwerpbesluiten naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen (geen e-mail) dienen gericht te worden aan het college van B&W van Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Het is ook mogelijk om digitaal een zienswijze in te dienen, via http://www.epe.nl/zienswijzeDe volgende informatie moet in uw zienswijze staan:• uw naam en adres;• de datum waarop u de brief schrijft;• uw handtekening• een omschrijving van de ontwerpbesluit waartegen u zienswijzen naar voren brengt met daarbij het zaaknummer 936578;• waarom u zienswijzen naar voren brengt.Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer Ter Haar van de afdeling Ruimte - Ontwikkeling (tel. 14 0578).Beroep tegen het genomen besluit kan later slechts worden ingesteld door degenen die binnen de gestelde termijn schriftelijk of mondeling zienswijzen hebben ingediend, tenzij wordt aangetoond dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest (tijdig) zienswijzen in te dienen.17 juli 2024

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deEpegids.nl op 18-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deEpegids.nl
Redactie deEpegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Epe
  2. gmb-2024-311691

Gerelateerde berichten