Ingediende melding voor het plaatsen van een dieseltank aan Rutgershof 5A Epe

DeEpegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ingediende melding voor het plaatsen van een dieseltank aan Rutgershof 5A Epe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Omgevingsdienst Veluwe heeft, namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe, een melding Activiteitenbesluit afgehandeld voor locatie Rutgershof 5A te Epe. De melding is geregistreerd onder nummer OVIJ2023OMA01041 De melding is ontvangen op 9 juni 2023. De melding betreft het plaatsen van een dieseltank Wat is de procedure?Deze bekendmaking heeft een informatief karakter. Er kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld. Heeft u vragen over de melding?Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@odveluwe.nl of bellen met Omgevingsdienst Veluwe. Het telefoonnummer is 055 580 17 05.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deEpegids.nl op 26-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEpegids.nl
Redactie deEpegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Epe
  2. gmb-2024-31055

Gerelateerde berichten