Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning, Hammerstraat 1, 8161 PH te Epe

DeEpegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Kennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning, Hammerstraat 1, 8161 PH te Epe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Op 12 juni 2024 heeft de gemeente een aanvraag omgevingsvergunning ontvangen voor de acceptatie van afgedankte elektronische apparatuur en kabels door A&L Vastgoed B.V. (Veluwse Metaal Recycling) aan Hammerstraat 1, 8161 PH Epe.Zaaknummer Omgevingsdienst Veluwe IJssel: ODV2024ABR00054ProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Deze kennisgeving is bedoeld om u te informeren. Als er een besluit is genomen wordt dit opnieuw gepubliceerd en kunt u dit besluit inzien. Pas dan kunt u eventueel een bezwaarschrift indienen. Nadere informatie hierover vindt u te zijner tijd bij de publicatie van de verleende vergunning.Tegen een ontvangen aanvraag kunt u geen bezwaar indienen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deEpegids.nl op 03-07-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

Foto van Redactie deEpegids.nl
Redactie deEpegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Epe
  2. gmb-2024-286510

Gerelateerde berichten