Ingediende melding Besluit activiteiten leefomgeving voor een gesloten bodemenergiesysteem aan de Eperweg 27 in Epe

DeEpegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ingediende melding Besluit activiteiten leefomgeving voor een gesloten bodemenergiesysteem aan de Eperweg 27 in Epe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Omgevingsdienst Veluwe heeft, namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe, een melding Besluit activiteiten leefomgeving afgehandeld voor locatie Eperweg 27 in Epe. De melding is geregistreerd onder nummer ODV2024MAB00476.De melding is ontvangen op 21 februari 2024. De melding betreft de installatie en ingebruikname van een gesloten bodemenergiesysteem. Wat is de procedure?Deze bekendmaking heeft een informatief karakter. Er kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld. Heeft u vragen over de melding?Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@odveluwe.nl of bellen met Omgevingsdienst Veluwe. Het telefoonnummer is 055 580 17 05.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deEpegids.nl op 9-3-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEpegids.nl
Redactie deEpegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Epe
  2. gmb-2024-106739

Gerelateerde berichten