Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het verbouwen / renoveren van het schoolgebouw van de RSG aan Schotweg 1, 8162GM Epe(871345)

DeEpegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het verbouwen / renoveren van het schoolgebouw van de RSG aan Schotweg 1, 8162GM Epe(871345).

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe is voornemens om een omgevingsvergunning te verlenen voor het verbouwen / renoveren van het schoolgebouw van de RSG aan Schotweg 1, 8162GM Epe. Hiervoor is een ontwerpbesluit opgesteld. Datum ter inzage legging ontwerpbesluit: 6 maart 2024Zaaknummer: 871345Wat is de procedure bij een ontwerpbesluit?Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf gedurende zes weken alleen op afspraak ter inzage op het gemeentehuis. Heeft u vragen of wilt u de stukken bij het ontwerpbesluit inzien? Neem dan gerust contact op met de gemeente Epe. Het telefoonnummer is 14 0578. Wilt u de stukken digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail aan gemeente@epe.nl en vermeld daarbij het zaaknummer.Zienswijze indienen?Iedereen kan tijdens de bovengenoemde periode een zienswijze naar keuze schriftelijk of mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe. Per e-mail is dit mogelijk via gemeente@epe.nl. Vermeld daarbij dat het gaat om het ontwerpbesluit over een aanvraag om een omgevingsvergunning (met bijbehorend zaaknummer). Wilt u mondeling uw zienswijze geven? Neem dan contact op met de gemeente Epe. Het telefoonnummer is 140578. Wij nemen uw zienswijze mee bij het maken van het definitieve besluit. Bent u het dan niet eens met het definitieve besluit? Dan kunt u ook nog beroep instellen tegen het definitieve besluit. Meer informatie daarover vindt u later bij de publicatie van het definitieve besluit.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2024.

Dit artikel verscheen op deEpegids.nl op 7-3-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEpegids.nl
Redactie deEpegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Epe
  2. gmb-2024-103198

Gerelateerde berichten