Ontheffing verleend voor nachtelijk recreëren op het terrein aan de Lohuizerveenweg 3, 8162 NG te Epe

DeEpegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontheffing verleend voor nachtelijk recreëren op het terrein aan de Lohuizerveenweg 3, 8162 NG te Epe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders heeft een ontheffing verleend voor nachtelijk recreëren. Datum besluit: 14-12-2023Zaaknummer: 934115Datum: 1-6-24 tot 8-6-24Heeft u vragen of wilt u de stukken bekijken?Het besluit en de bijbehorende stukken liggen alleen op afspraak ter inzage bij de balie in het gemeentehuis in Epe. Heeft u vragen of wilt u het besluit inzien? Neem dan gerust contact op met het team Veilig/VTH van de gemeente Epe. Het telefoonnummer is 14 0578. Wilt u de stukken digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail aan gemeente@epe.nl en vermeld daarbij het zaaknummer.Bent u het niet eens met de vergunning?U kunt het college binnen zes weken na de datum van het besluit laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat.U kunt uw bezwaarschrift online (met uw DigiD) indienen via www.epe.nl. U kunt ook per brief bezwaar maken. Het adres is: Gemeente Epe, ter attentie van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Het is belangrijk dat u het bezwaarschrift ondertekent. Wilt u meer weten over de procedure als u bezwaar maakt? Kijk dan op www.epe.nl.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deEpegids.nl op 19-12-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEpegids.nl
Redactie deEpegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Epe
  2. gmb-2023-539614

Gerelateerde berichten