Ontwerp bestemmingsplan Correctieve herziening ‘Functieverandering Dijkhuizerzandweg 15, Epe’

DeEpegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontwerp bestemmingsplan Correctieve herziening ‘Functieverandering Dijkhuizerzandweg 15, Epe’.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders maken bekend dat met ingang van 6 november 2023 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt het ontwerp bestemmingsplan Correctieve herziening ‘Functieverandering Dijkhuizerzandweg 15’. Met de correctieve herziening wordt beoogd om een aantal onjuistheden in het bestemmingsplan ‘Functieverandering Dijkhuizerzandweg 15, Epe’ te herstellen.Ter inzageU kunt het ontwerp bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop ’plannen zoeken’. Vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG105Dijkhuizw15CH-OBP1.De bronbestanden zijn beschikbaar op: https://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG105Dijkhuizw15CH-OBP1Het ontwerp bestemmingsplan is met ingang van 6 november 2023 ook gedurende zes weken op afspraak voor een ieder digitaal in te zien bij het omgevingsloket in het gemeentehuis in Epe. Wilt u een afspraak maken om het bestemmingsplan in te zien? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0578.Reageren?Een ieder kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken een zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Epe. Dit kan op de volgende manieren:Per post, onder vermelding van het zaaknummer 910805, op het volgende adres: Postbus 600, 8160 AP Epe;Online, via de volgende link: https://www.epe.nl/bestemmingsplan-wijzigenEen zienswijze moet ondertekend zijn. Zienswijzen moeten in ieder geval bevatten: naam en adres van de indiener, dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen de zienswijze is gericht, en de gronden van de zienswijze. Bij voorkeur bevat de zienswijze ook uw telefoonnummer. Epe, 3 november 2023

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deEpegids.nl op 04-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEpegids.nl
Redactie deEpegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Epe
  2. gmb-2023-468524

Gerelateerde berichten