Geaccepteerde melding APV voor Streetwise project van de ANWBin dePastorielaan te Epe

DeEpegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Geaccepteerde melding APV voor Streetwise project van de ANWBin dePastorielaan te Epe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De burgemeester heeft een melding voor een klein evenement op grond van de Algemene plaatselijke verordening geaccepteerd voor het Streetwise project van de ANWB in de Pastorielaan te Epe,Ontvangstdatum: 25 oktober 2023Zaaknummer: 923222Datum evenement: 16-11-2023Wat is de procedure?Deze publicatie is bedoeld om u te informeren. U kunt geen zienswijze of bezwaarschrift indienen.Heeft u vragen over de melding?Neemt u dan gerust contact op met het team Veilig/VTH. U kunt hiervoor bellen naar 14 0578 of mailen naar gemeente@epe.nl. Vermeld daarbij het zaaknummer.

 

Onderwerp: Openbare orde en veiligheid | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deEpegids.nl op 03-11-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEpegids.nl
Redactie deEpegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Epe
  2. gmb-2023-466618

Gerelateerde berichten