Wijzigingsplan Buitengebied Epe - Natuurontwikkeling Vossenbroek onherroepelijk

DeEpegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Wijzigingsplan Buitengebied Epe - Natuurontwikkeling Vossenbroek onherroepelijk.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat het wijzigingsplan Buitengebied Epe - Natuurontwikkeling Vossenbroek onherroepelijk is.Het wijzigingsplan voorziet in de juridisch-planologische regeling om de bestemming van agrarische grond te wijzigen naar natuur in het gebied Vossenbroek.Het wijzigingsplan dat op 30 mei 2023 door het college van burgemeester en wethouders is vastgesteld heeft met ingang van 16 juni 2023 zes weken ter inzage gelegen. Tegen de vaststelling van het wijzigingsplan is geen beroep ingesteld bij de Raad van State. Het wijzigingsplan is daarmee per 28 juli 2023 onherroepelijk.Ter inzageU kunt het onherroepelijke bestemmingsplan inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website klikt u op de knop ’plannen zoeken’. Vervolgens kunt u het bestemmingsplan oproepen op het scherm, bijvoorbeeld door het adres in te typen of in te zoomen op de kaart. U kunt ook de plan-ID ingeven: NL.IMRO.0232.BG100VossenbroekNO-VWP1, of deze link gebruiken:https://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0232.BG100VossenbroekNO-VWP1De bronbestanden zijn beschikbaar op:https://epe.gemeentedocumenten.nl/NL.IMRO.0232.BG100VossenbroekNO-VWP1Het onherroepelijke wijzigingsplan is op afspraak voor een ieder digitaal in te zien bij het omgevingsloket in het gemeentehuis te Epe. Wilt u een afspraak maken om het wijzigingsplan in te zien? Neemt u dan contact met ons op via telefoonnummer 14 0578. Het wijzigingsplan is ook in te zien via www.overheid.nl onder Bekendmakingen.Epe, 10 augustus 2023

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deEpegids.nl op 11-08-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEpegids.nl
Redactie deEpegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Epe
  2. gmb-2023-352571

Gerelateerde berichten