Geaccepteerde melding voor het aanleggen van een uitweg op de locatie Dijkhuizerweg 29, 8161NT Epe

DeEpegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Geaccepteerde melding voor het aanleggen van een uitweg op de locatie Dijkhuizerweg 29, 8161NT Epe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe heeft een melding voor het aanleggen van een uitweg geaccepteerd. Het college geeft hiermee toestemming voor het aanleggen van een uitweg op de locatie Dijkhuizerweg 29, 8161NT Epe.Datum besluit: 31-07-2023Zaaknummer: 910484Heeft u vragen of wilt u de stukken bekijken?Het besluit en de bijbehorende stukken liggen alleen op afspraak ter inzage bij de balie in het gemeentehuis in Epe. Heeft u vragen of wilt u het besluit inzien? Neem dan gerust contact op met de gemeente Epe. Het telefoonnummer is 14 0578. Wilt u de stukken digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail aan gemeente@epe.nl en vermeld daarbij het zaaknummer. Bent u het niet eens met de ontheffing?U kunt het college van burgemeester en wethouders binnen zes weken na de datum van het besluit laten weten dat u het niet eens bent met de aanleg van de uitweg. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als acceptatie van deze melding tegen uw belangen ingaat.U kunt uw bezwaarschrift online (met uw DigiD) indienen via www.epe.nl. U kunt ook per brief bezwaar maken. Het adres is: Gemeente Epe, ter attentie van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Het is belangrijk dat u het bezwaarschrift ondertekent. Wilt u meer weten over de procedure als u bezwaar maakt? Kijk dan op www.epe.nl.Voorlopige voorziening vragen?Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden? Dan kunt u een voorlopige voorziening vragen bij de rechter. Dat kan alleen als u ook beroep heeft ingediend van de rechtbank. Een voorlopige voorziening kunt u online (met DigiD) vragen via https://mijn.rechtspraak.nl. Op deze website leest u hoe u dit moet doen. U kunt ook per brief een voorlopige voorziening vragen. Het adres is: Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor het indienen van een voorlopige voorziening moet u een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deEpegids.nl op 04-08-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEpegids.nl
Redactie deEpegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Epe
  2. gmb-2023-340108

Gerelateerde berichten