Ingediende melding voor het realiseren van een nieuwe serrestal aan Vemderweg 18 in Epe

DeEpegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ingediende melding voor het realiseren van een nieuwe serrestal aan Vemderweg 18 in Epe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De Omgevingsdienst Veluwe IJssel heeft, namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Epe, een melding Activiteitenbesluit afgehandeld voor locatie Vemderweg 18 in Epe. De melding is geregistreerd onder nummer OVIJ012593.De melding is ontvangen op 30 november 2022. De melding betreft het realiseren van een nieuwe serrestal. Wat is de procedure?Deze bekendmaking heeft een informatief karakter. Er kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld. Heeft u vragen over de melding?Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar info@ovij.nl of bellen met Omgevingsdienst Veluwe-IJssel. Het telefoonnummer is 055 580 17 05.

 

Onderwerp: Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid, officielepublicaties uit categorie officielepublicaties/gmb/2023.

Dit artikel verscheen op deEpegids.nl op 08-07-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEpegids.nl
Redactie deEpegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Epe
  2. gmb-2023-296094

Gerelateerde berichten