geWoongoed bij Karin Brocante Authentique

geWoongoed bij Karin Brocante Authentique is een Antiekwinkel gelegen aan Bijsterbosweg 6 in Unknown.

Meer informatie over geWoongoed bij Karin Brocante Authentique in Unknown

geWoongoed bij Karin is een winkel gespecialiseerd in authentieke Franse en Belgische brocante en een vleugje antiek. De eigenaresse, Karin, is al sinds 2012 zelfstandig ondernemer en heeft een passie voor bijzondere meubelen en woonaccessoires uit het verleden. De winkel is gevestigd in De Oude Kwekerij in Epe en heeft ook een online aanwezigheid op Marktplaats. Daarnaast zijn er in de winkel ook andere brocanteurs te vinden met elk hun eigen stijl. Het assortiment bestaat uit gerestaureerde meubelen, unieke woonaccessoires en industriële, stoere meubelen. De winkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. Klanten kunnen aankopen direct meenemen of laten bezorgen. Er is ook een mogelijkheid om de winkel te volgen op Facebook, Pinterest en Instagram.

Wil je weten wat geWoongoed bij Karin Brocante Authentique verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van geWoongoed bij Karin Brocante Authentique of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij geWoongoed bij Karin Brocante Authentique? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je geWoongoed bij Karin Brocante Authentique het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar geWoongoed bij Karin Brocante Authentique reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. geWoongoed bij Karin Brocante Authentique

Bezoekers bekeken ook