GeWo Technische Dienstverlening

GeWo Technische Dienstverlening is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Oranjeweg 117 in Unknown.

Meer informatie over GeWo Technische Dienstverlening in Unknown

Welkom bij Gewo Technische Dienstverlening! Ik ben een ervaren monteur en ik wil graag jouw team versterken. Mijn doel is om de werkdruk binnen jouw bedrijf te verminderen, zodat je kosten kunt besparen en flexibeler kunt werken. Ik heb mijn eigen gereedschap, werkkleding en diagnoseapparatuur, zodat ik efficiënt en snel kan werken. Je kunt mij inhuren voor verschillende werkzaamheden, zoals APK keuringen, aggregaat onderhoud, reparaties en het gebruik van diagnoseapparatuur. Ik ben in het bezit van eigen vervoer, eigen gereedschap, een rijbewijs B, C en E, een chauffeursdiploma, een VAR-verklaring, een aansprakelijkheidsverzekering en een Nen 3140 VP certificaat. Ben jij op zoek naar een betrouwbare monteur? Neem dan contact met ons op via de aangegeven contactgegevens.

Wil je weten wat GeWo Technische Dienstverlening verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van GeWo Technische Dienstverlening of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij GeWo Technische Dienstverlening? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GeWo Technische Dienstverlening het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar GeWo Technische Dienstverlening reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. GeWo Technische Dienstverlening

Bezoekers bekeken ook