Gastenverblijf De Rozenkamp

Gastenverblijf De Rozenkamp is een Lodge gelegen aan Rozenkampweg 4 in Unknown.

Meer informatie over Gastenverblijf De Rozenkamp in Unknown

Welkom op de website van Gastenverblijf De Rozenkamp! In september hebben Joeri en Nicoline de sleutels van hun droomhuis gekregen. Het is een heerlijke plek om te genieten van rust en ruimte. Ze vinden het leuk om deze prachtige plek te delen en nodigen je uit om een kijkje te nemen of één van de gastenverblijven iets voor jou is. Er zijn twee gastenverblijven, genaamd Senior en Junior. Als je geïnteresseerd bent, kun je op de website kijken of de datum die je in gedachten hebt nog beschikbaar is. Daarnaast vind je hier ook de actuele prijzen per huisje en kun je aangeven hoeveel nachten en met hoeveel personen je wilt verblijven. Gastenverblijf De Rozenkamp hecht veel waarde aan duurzaamheid. Ze beschikken over 28 zonnepanelen, waardoor ze zelfvoorzienend zijn wat betreft stroom. Daarnaast proberen ze afval te scheiden, het plastic gebruik te beperken en recyclen ze de Nespresso cupjes.

Wil je weten wat Gastenverblijf De Rozenkamp verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Gastenverblijf De Rozenkamp of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Gastenverblijf De Rozenkamp? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gastenverblijf De Rozenkamp het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Gastenverblijf De Rozenkamp reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Gastenverblijf De Rozenkamp

Bezoekers bekeken ook