Garagebedrijf Pals B.V.

Garagebedrijf Pals B.V. is een Vrachtwagenreparatie gelegen aan Runnenbergweg 1 in Unknown.

Meer informatie over Garagebedrijf Pals B.V. in Unknown

Garagebedrijf Pals biedt een 24-uursservice via hun mobiele werkplaats. Ze zijn gespecialiseerd in keuringen, reparatie en onderhoud, en schadeherstel van vrachtwagens. Daarnaast hebben ze een zelf ontwikkelde vlonder en sideskirts die het chassis van DAF-vrachtwagens beschermen en de truck aerodynamisch maken. Ze leveren ook deurverlengers voor DAF-vrachtwagens. Bij pech staat Garagebedrijf Pals altijd snel ter plaatse met hun mobiele werkplaats. Ze bieden ook leentrucks en hebben een magazijn met onderdelen. Daarnaast zijn ze bezig met nieuwbouw. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen of de Facebook-pagina van Garagebedrijf Pals bekijken.

Wil je weten wat Garagebedrijf Pals B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Garagebedrijf Pals B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Garagebedrijf Pals B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garagebedrijf Pals B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Garagebedrijf Pals B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Garagebedrijf Pals B.V.

Bezoekers bekeken ook