Fysio Fit Veenstade

Fysio Fit Veenstade is een Sportschool gelegen aan Koekoeksweg 24 in Unknown.

Meer informatie over Fysio Fit Veenstade in Unknown

Fysio Fit Veenstade is een fitnesscentrum in Vaassen dat plezier in sport biedt, zowel individueel als in groepen, in een prettige en ongedwongen sfeer. Ze nodigen mensen uit om vrijblijvend te komen kijken of deel te nemen aan een gratis proefles of rondleiding. Het centrum biedt fitness en groepslessen aan, en heeft ook een sauna. Er is nieuws over een open dag op zondag 16 oktober, waar leuke lessen worden gegeven en er ruimte is om kennis te maken. Daarnaast zijn er aangepaste openingstijden in de zomer van 2022, waarbij het centrum tussen 14:00 en 17:00 uur gesloten is op dinsdag, woensdag en donderdagmiddag. De openingstijden van Fysio Fit Veenstade zijn van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 22:00 uur, op zaterdag en zondag van 09:00 tot 13:00 uur.

Wil je weten wat Fysio Fit Veenstade verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fysio Fit Veenstade of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fysio Fit Veenstade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fysio Fit Veenstade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Fysio Fit Veenstade reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fysio Fit Veenstade

Bezoekers bekeken ook