Frá Loar -Welzijn voor mens en paard

Frá Loar -Welzijn voor mens en paard is een Paardentrainer gelegen aan Laarseweg 22 in Unknown.

Meer informatie over Frá Loar -Welzijn voor mens en paard in Unknown

Fra Loar richt zich op het welzijn van mens en paard. De eigenaar werkt als holistisch energetisch therapeut en (gedrags)trainer en streeft ernaar om rust, respect en begrip te bevorderen tussen mens en paard. Het welzijn van zowel het fysieke als het mentale en energetische aspect staat centraal. Fra Loar biedt trainingen, lessen en cursussen aan, evenals een ruitershop en voer. Ze hebben ook dekhengsten en bieden kleinschalige stalling aan voor IJslandse paarden. Daarnaast bieden ze coaching aan voor angstige ruiters en begeleiden ze bij de aankoop en verkoop van paarden. Ze zijn ook gespecialiseerd in ontspanningstechnieken voor paarden, Reiki, DoTerra oliën, communicatie tussen mens en paard en Horse Speak.

Wil je weten wat Frá Loar -Welzijn voor mens en paard verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Frá Loar -Welzijn voor mens en paard of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Frá Loar -Welzijn voor mens en paard? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Frá Loar -Welzijn voor mens en paard het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Frá Loar -Welzijn voor mens en paard reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Frá Loar -Welzijn voor mens en paard

Bezoekers bekeken ook