Fleur Inn

Fleur Inn is een Bloemist gelegen aan Hoofdstraat 115 in Unknown.

Meer informatie over Fleur Inn in Unknown

Bij FLEUR INN groenstyling draait alles om creativiteit en een verrassende aanpak. Eigenaar Sjacco Gerritsen en zijn team streven ernaar om klanten elke dag te verwonderen en verblijden. Naast zijn werk in de winkel, geeft Sjacco ook advies op locatie, werkt hij als freelance arrangeur en stylist, en geeft hij workshops en demonstraties. In de bloemenwinkel in Epe worden boeketten voorzien van een unieke handtekening en accessoires zorgen voor een prachtige meerwaarde. FLEUR INN groenstyling streeft ernaar om originele en gewaardeerde creaties te maken, in elke sfeer, kleur of stijl. Klanten zijn welkom in de winkel in Epe en kunnen contact opnemen met eventuele vragen. De winkel is geopend volgens de vermelde openingstijden en heeft het 'Barometer Duurzame Bloemist Niveau Zilver' keurmerk. FLEUR INN groenstyling is ook lid van een bepaalde organisatie genaamd fleurinn_groenstyling.

Wil je weten wat Fleur Inn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Fleur Inn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Fleur Inn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fleur Inn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Fleur Inn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Fleur Inn

Bezoekers bekeken ook