Femmefit Vaassen

Femmefit Vaassen is een Sportschool gelegen aan Dorpsstraat 35 in Unknown.

Meer informatie over Femmefit Vaassen in Unknown

Femmefit biedt een complete training voor vrouwen in slechts 30 minuten. Het circuit is geschikt voor iedereen, zelfs voor mensen met rugklachten, reuma of andere beperkingen. Tijdens de training worden alle oefeningen aangepast aan wat mogelijk is. In 30 minuten activeer je de verbranding en verbeter je je figuur. Geen uren in de sportschool of wachtrijen bij je favoriete toestel, maar direct fitter en energieker. Door regelmatig te komen, kun je resultaat behalen. Je kunt je inschrijven voor een gratis proefles om kennis te maken met het unieke programma van Femmefit. Verschillende vrouwen delen hun positieve ervaringen met Femmefit, waarbij ze genieten van de persoonlijke begeleiding, de verschillende manieren van sporten en de gezelligheid met andere vrouwen. Ze hebben succesvol afgeslankt en voelen zich fitter en energieker. Femmefit maakt sporten leuk en zorgt ervoor dat vrouwen hun persoonlijke doelen kunnen behalen.

Wil je weten wat Femmefit Vaassen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Femmefit Vaassen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Femmefit Vaassen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Femmefit Vaassen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Femmefit Vaassen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Femmefit Vaassen

Bezoekers bekeken ook