Ontheffing artikel 35 Alcoholwet verleend voor het evenement ‘Historie op de Veluwe herleeft’ aan de Zuukerenweg 7, 8161RC Epe

DeEpegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Ontheffing artikel 35 Alcoholwet verleend voor het evenement ‘Historie op de Veluwe herleeft’ aan de Zuukerenweg 7, 8161RC Epe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

De burgemeester heeft een ontheffing van artikel 35 van de Alcoholwet verleend. De burgemeester geeft hiermee toestemming voor het schenken van zwak-alcoholische dranken tijdens Historie op de Veluwe herleeft aan Zuukerenkweg 7, 8161RC Epe. Datum besluit: 25-1-24Zaaknummer: 946932 Datum en tijdstip ontheffing: 13 juli 2024 van 10:00 tot 24:00 uur en 14 juli 2024 van 10:00 uur tot 17:00 uur. Heeft u vragen of wilt u de stukken bekijken? Het besluit en de bijbehorende stukken liggen alleen op afspraak ter inzage bij de balie in het gemeentehuis in Epe. Heeft u vragen of wilt u het besluit inzien? Neem dan gerust contact op met het team Veilig/VTH van de gemeente Epe. Het telefoonnummer is 14 0578. Wilt u de stukken digitaal ontvangen? Stuur dan een e-mail aan gemeente@epe.nl en vermeld daarbij het zaaknummer. Bent u het niet eens met de ontheffing? U kunt de burgemeester binnen zes weken na de datum van het besluit laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dit heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de ontheffing tegen uw belangen ingaat. U kunt uw bezwaarschrift online (met uw DigiD) indienen via www.epe.nl. U kunt ook per brief bezwaar maken. Het adres is: Gemeente Epe, ter attentie van de burgemeester van de gemeente Epe, Postbus 600, 8160 AP Epe. Het is belangrijk dat u het bezwaarschrift ondertekent. Wilt u meer weten over de procedure als u bezwaar maakt? Kijk dan op www.epe.nl. Voorlopige voorziening vragen? Kunt u de behandeling van uw bezwaar niet afwachten? Dan kunt u een voorlopige voorziening vragen bij de rechter. Dat kan alleen als u ook bezwaar heeft ingediend bij de burgemeester. Een voorlopige voorziening kunt u online (met DigiD) vragen via https://mijn.rechtspraak.nl. Op deze website leest u hoe u dit moet doen. U kunt ook per brief een voorlopige voorziening vragen. Het adres is: Rechtbank Gelderland, Team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Voor het indienen van een voorlopige voorziening moet u een bedrag aan de rechtbank betalen.

 

Onderwerp: overig, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deEpegids.nl op 30-01-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEpegids.nl
Redactie deEpegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Epe
  2. f10d5d193cdf84ac278ff2f3bb7d8224

Gerelateerde berichten