Vacature: Eerste Medewerker Technische Dienst

Aan het werk in Emst,  Gelderland als 1e medewerker technische dienst?

In de categorie Overig is een vacature vrijgekomen voor de functie van Eerste Medewerker Technische Dienst. Je werkt hier in de Banken/Financi√ęle dienstverlening branche.

Je kunt per 26-05-2023 beginnen en de einddatum is op 25-07-2023. Je kunt aan de slag met een Vast contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben onbekend mensen gereageerd op de vacature Eerste Medewerker Technische Dienst.

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Eerste Medewerker Technische Dienst. 

Eisen vacature Eerste Medewerker Technische Dienst

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens MBO  zijn. De functie is voor minimaal 1 uren in de week met een maximale werkweek van 40  uren.

In het kort over deze vacature in Emst:


Salaris indicatie
Minimaal onbekend- onbekend

Werkperiode
26-05-2023 -25-07-2023

Werkuren
1-40

Locatie
Emst,Gelderland

Opleidingsniveau
MBO

Contracttype
 Vast

Branche
¬†Banken/Financi√ęle dienstverlening

Functietitel
Medewerker Technische Dienst

Direct solliciteren
https://werkenindewellness.nl/afdelingen/technische-dienst-en-tuin/?search_keywords=Technische%20dienst%20en%20tuin&search_location=&submit=Vind%20jouw%20baan&search_region=0&filter_job_type[]=flexijob&filter_job_type[]=full-time&filter_job_type[]=oproep&filter_job_type[]=part-time&filter_job_type[]=stage&filter_job_type[]=

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Unknown door naar het volgende email adres Unknown ter name van Unknown te mailen. Bellen is ook mogelijk via Unknown. Vraag daarbij naar Unknown Unknown.

Zelf je vacature uitzetten via deEpegids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Eerste Medewerker Technische Dienst

Lijkt de vacature Eerste Medewerker Technische Dienst in Emst iets voor jou? Dan kan je direct solliciteren. De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_title] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potenti√ęle werkgever Unknown. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Eerste Medewerker Technische Dienst eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Denk na over vragen die je misschien kunt krijgen tijdens je sollicitatie. Wat zijn vragen die een werkgever kan stellen bij een sollicitatie voor Eerste Medewerker Technische Dienst en wat is een goed antwoord op een dergelijke vraag?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

 

Niet de vacature die je zoekt? Bekijk ook onze andere vacatures in Epe.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

deEpeGids Redactie
deEpeGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deEpegids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Eerste Medewerker Technische Dienst International Wellness resorts 26-05-2023

Meer vacatures in Epe