Gemeente Epe - Verkeersbesluit geslotenverklaringen voor motorvoertuigen - Woesterbergweg en Lage Veenweg te Epe

DeEpegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Epe - Verkeersbesluit geslotenverklaringen voor motorvoertuigen - Woesterbergweg en Lage Veenweg te Epe.

Meer informatie over deze bekendmaking:

1.door middel van het plaatsen van verkeersbord C12 met een onderbord met de tekst ‘uitgezonderd exploitatie aangrenzende percelen’ van bijlage 1 van het RVV 1990 de Langeweg (tussen de Boerweg en Woesterbergweg) af te sluiten voor alle motorvoertuigen behoudens de uitzonderingen; 2.door middel van het plaatsen van verkeersbord C12 met een onderbord met de tekst ‘uitgezonderd t.b.v. aanwonenden Woesterbergweg 3, 4, 5, 6, en Lage Veenweg 1, 3, 4, 6, 9, 13, 17 en exploitatie aangrenzende percelen’ van bijlage 1 van het RVV 1990 de Woesterbergweg (tussen de Lage Veenweg en Achterste Molenweg) af te sluiten voor alle motorvoertuigen behoudens de uitzonderingen; 3.door middel van het plaatsen van verkeersbord C12 met een onderbord met de tekst ‘uitgezonderd exploitatie aangrenzende percelen’ van bijlage 1 van het RVV 1990 de Woesterbergweg (tussen de Langeweg en Veenweg) af te sluiten voor alle motorvoertuigen behoudens de uitzonderingen; 4.door middel van het plaatsen van verkeersbord C12 met een onderbord met de tekst ‘uitgezonderd exploitatie aangrenzende percelen’ van bijlage 1 van het RVV 1990 de zandweg (tussen de Langeweg en Veenweg) af te sluiten voor alle motorvoertuigen behoudens de uitzonderingen; 5.door middel van het plaatsen van verkeersbord C12 met een onderbord met de tekst ‘uitgezonderd t.b.v. aanwonenden Woesterbergweg 5 en exploitatie aangrenzende percelen’ van bijlage 1 van het RVV 1990 de zandweg (tussen de Langeweg en Woesterbergweg) af te sluiten voor alle motorvoertuigen behoudens de uitzonderingen; 6.door middel van het plaatsen van verkeersbord C01 van bijlage 1 van het RVV 1990 een deel van de Lage Veenweg te sluiten voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- en of trekdieren en vee; 7.de genoemde verkeerstekens te plaatsen zoals op figuur 1 is aangegeven; 8.alle bestaande verkeerstekens die strijdig zijn met het voorgaande te verwijderen.

 

Onderwerp: verkeersbesluit, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deEpegids.nl op 03-08-2023.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEpegids.nl
Redactie deEpegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Epe
  2. ec657e805b57d561f3f8b2e1bd0b580f

Gerelateerde berichten