Dojo Geoffrey

Dojo Geoffrey is een Jiujitsuschool gelegen aan Hammerstraat 10F in Unknown.

Meer informatie over Dojo Geoffrey in Unknown

Tai Jiu Jitsu is een zelfverdedigingssport in Epe, oorspronkelijk een combinatie van Jiu-Jitsu, Judo en Karate. Er zijn lessen voor kinderen van 4 tot 12 jaar op verschillende dagen vanaf 18:30 uur, en voor tieners en volwassenen van maandag tot en met donderdag vanaf 19:30 uur. Ook is er Muay Thai voor (jong)volwassenen op zaterdagochtend. Geoffrey Lougheed is de oprichter van de dojo en heeft zelf veel ervaring met verschillende vechtsporten. Hij begon met het geven van lessen nadat hij zelf gepest werd en dankzij Tai Jiu Jitsu heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen en geleerd om problemen op te lossen. Zijn droom is om anderen te kunnen helpen en te laten zien dat iedereen uniek is. Geïnteresseerden kunnen een gratis proefles boeken en contact opnemen met de dojo in Epe.

Wil je weten wat Dojo Geoffrey verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dojo Geoffrey of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dojo Geoffrey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dojo Geoffrey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Dojo Geoffrey reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dojo Geoffrey

Bezoekers bekeken ook