Dennenheuvel Hotel Restaurant

Dennenheuvel Hotel Restaurant is een Hotel gelegen aan Heerderweg 27 in Unknown.

Meer informatie over Dennenheuvel Hotel Restaurant in Unknown

Welkom in Dennenheuvel, een gezellig hotel met een uitstekend restaurant in Epe. Hier kunt u genieten van heerlijke gerechten bereid met streekproducten. Het hotel heeft vier laadpalen voor elektrische voertuigen en biedt ook faciliteiten voor paardenliefhebbers, zoals paardenboxen en ruiterpaden. Daarnaast kunt u in Epe het wild van de Veluwe ontdekken tijdens een wildspeurtocht. Het hotel is geopend van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 23:00 uur en op zondag van 8:00 tot 12:00 uur. De keuken is geopend van 12:00 tot 20:00 uur, behalve op zondag. Als u geïnteresseerd bent om bij Dennenheuvel Hotel te werken, zijn ze op zoek naar enthousiaste medewerkers.

Wil je weten wat Dennenheuvel Hotel Restaurant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dennenheuvel Hotel Restaurant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dennenheuvel Hotel Restaurant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dennenheuvel Hotel Restaurant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Dennenheuvel Hotel Restaurant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dennenheuvel Hotel Restaurant

Bezoekers bekeken ook