De Zorgwinkel

De Zorgwinkel is een Winkel gelegen aan Hoofdstraat 142 in Unknown.

Meer informatie over De Zorgwinkel in Unknown

In De-Zorgwinkel vindt u een ruim aanbod van hulp- en gemaksmiddelen voor in en om het huis. Of u nu iets wilt kopen, huren of lenen, alles is mogelijk. De winkel werkt samen met zorgorganisaties, artsen en therapeuten om ervoor te zorgen dat u de juiste hulpmiddelen en de beste zorg ontvangt. Daarnaast kunt u ook terecht voor een rijbewijskeuring of het aanmeten van steunkousen. Als VIP-abonnee ontvangt u altijd 10% korting. Kom langs in de winkel of volg ons op Facebook voor meer informatie. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag alleen op afspraak.

Wil je weten wat De Zorgwinkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Zorgwinkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Zorgwinkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Zorgwinkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar De Zorgwinkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Zorgwinkel

Bezoekers bekeken ook