De Spinkamer

De Spinkamer is een Winkel gelegen aan Vaassensebinnenweg 15 in Unknown.

Meer informatie over De Spinkamer in Unknown

Wolspinnen is een oude ambacht dat tegenwoordig vaak te zien is op braderieën en markten in Nederland. Echter, met de komst van internet en de beschikbaarheid van allerlei materialen, heeft het oude ambacht een moderne twist gekregen. De interesse in breien heeft ook bijgedragen aan de populariteit van wolspinnen, mede dankzij breigroepen en boeken over handwerken. Fabrikanten van spinnewielen spelen in op de wensen van moderne spinners en komen met nieuwe technologieën en materialen zoals Qiviut, Ramie en Soy silk. De drang naar creativiteit en de beschikbare vrije tijd zijn de ingrediënten voor een nieuwe generatie handspinners. Deze website geeft een idee van wat wolspinnen als nieuwe hobby voor iemand kan betekenen.

Wil je weten wat De Spinkamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Spinkamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Spinkamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Spinkamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar De Spinkamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Spinkamer

Bezoekers bekeken ook