De Slimmerick

De Slimmerick is een Nederlands restaurant gelegen aan Hoofdstraat 106A in Unknown.

Meer informatie over De Slimmerick in Unknown

Welkom bij De Slimmerick, een stijlvol maar klassiek restaurant met een eigentijds en stoer interieur. Het team van De Slimmerick verrast u graag met hun frisse, pure, verse en creatieve kookstijl. Op de betaalbare en toegankelijke menukaart staan gerechten die zich onderscheiden door versheid, creativiteit en een unieke smaakbeleving. U kunt hier terecht voor een heerlijk kopje koffie of thee, een verfrissend drankje, lunch, diner en desserts. Ook is er de mogelijkheid om een cadeaukaart te kopen. Gasten hebben positieve reacties gegeven, zoals "Zóóoo goed en lekker" en "Fijn en leuk personeel". De openingstijden van het restaurant zijn dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10:00 uur en op zondag en maandag vanaf 11:00 uur. De keuken is open op zondag tot en met donderdag van 11:30 tot 20:00 uur en op vrijdag en zaterdag van 11:30 tot 20:30 uur. U kunt reserveringen telefonisch maken en specifieke vragen of wensen ook telefonisch doorgeven. Het telefoonnummer is 0578 62 98 87. Het restaurant is alle ochtenden van 1 november tot 1 april geopend vanaf 11:00 uur.

Wil je weten wat De Slimmerick verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Slimmerick of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Slimmerick? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Slimmerick het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar De Slimmerick reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Slimmerick

Bezoekers bekeken ook