De oude kwekerij, Brocante

De oude kwekerij, Brocante is een Woonwinkel gelegen aan Bijsterbosweg 6 in Unknown.

Meer informatie over De oude kwekerij, Brocante in Unknown

De oude Kwekerij is een shop-in-shop concept op het gebied van Wonen en Lifestyle met meer dan 2500m2 winkelplezier. Er zijn 28 brocanteurs die de mooiste vondsten uit binnen- en buitenland aanbieden. Ze hebben stoere meubels, woonaccessoires, zijde en prachtige 'handmade' potterie. De openingstijden zijn donderdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur, met aangepaste openingstijden op bepaalde dagen. Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november is er een speciale kerstsfeer in De oude Kwekerij. Er zijn in totaal 25 winkels onder één dak met een assortiment dat varieert van stoer wonen tot brocante en antiek. De contactgegevens zijn Bijsterbosweg 6, 8161 NE Epe, telefoonnummer 0578-617176.

Wil je weten wat De oude kwekerij, Brocante verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De oude kwekerij, Brocante of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De oude kwekerij, Brocante? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De oude kwekerij, Brocante het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar De oude kwekerij, Brocante reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De oude kwekerij, Brocante

Bezoekers bekeken ook