de Hezebrink

de Hezebrink is een Bowlingbaan gelegen aan Dominee van Rhijnstraat 69 in Unknown.

Meer informatie over de Hezebrink in Unknown

De Hezebrink is een buurthuis in Emst, maar ook een gezellige locatie voor feestjes en partijen. Naast zalen voor vergaderingen, voorstellingen en sportactiviteiten, heeft het buurthuis ook een horecagedeelte met een gezellige huiskamer en een bowlingbaan. Het buurthuisgedeelte wordt beheerd door vereniging de Hezebrink en het horecagedeelte door Francesco's Horeca. De Hezebrink is geopend tijdens verenigingsactiviteiten en op afspraak. Ze hebben verschillende zalen, waaronder een zaal met bar en faciliteiten voor presentaties, een zaal met een vast podium en faciliteiten voor presentaties, een sportzaal waar een podium opgebouwd kan worden, en zalen voor kleinere bijeenkomsten. Daarnaast hebben ze ook een bowling met twee banen, een bar, een indoor bbq, en een muziekinstallatie. Voor meer informatie kunnen mensen contact opnemen via telefoon of e-mail, of zelf de sfeerbeelden bekijken op de website.

Wil je weten wat de Hezebrink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van de Hezebrink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij de Hezebrink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Hezebrink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar de Hezebrink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. de Hezebrink

Bezoekers bekeken ook