De Grote Belt

De Grote Belt is een Bed & Breakfast gelegen aan Ooster Oenerweg 33 in Unknown.

Meer informatie over De Grote Belt in Unknown

In onze Bed & Breakfast genaamd De Grote Belt kun je genieten van een landelijke omgeving met vrij uitzicht op de prachtige tuin en landerijen. Onze B&B biedt een luxe vintage kamer met een ruime badkamer. Het is de perfecte plek om tot rust te komen en te genieten van de rustige omgeving. Of je nu wilt ontspannen in de tuin, een wandeling wilt maken door de landerijen of wilt genieten van de comfortabele kamer, bij De Grote Belt kan het allemaal. Onze B&B is ideaal gelegen voor natuurliefhebbers die willen genieten van de rust en schoonheid van het platteland. Kom en geniet mee in onze B&B De Grote Belt.

Wil je weten wat De Grote Belt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Grote Belt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Grote Belt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Grote Belt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar De Grote Belt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Grote Belt

Bezoekers bekeken ook