De Buurtwinkel Epe

De Buurtwinkel Epe is een Buurtsuper gelegen aan Klimtuin 54 in Unknown.

Meer informatie over De Buurtwinkel Epe in Unknown

In de wijk Burgerenk in Epe is er een buurtsupermarkt genaamd De Buurtwinkel. Ze hebben een eigen bakkerij waar ze vers brood, gebak en koek bakken. Mensen kunnen boodschappen doen en genieten van een kopje koffie of thee in de koffiehoek of op het terras. De winkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 8.30 tot 14.30 uur. De Buurtwinkel verkoopt ook producten van lokale bedrijven, zoals aardappelen, eieren, aardbeien en appelsap. Ze hebben ook bloemen en planten en cadeautjes gemaakt door collega's. Daarnaast gaat De Buurtwinkel met De Ventwagen op pad om producten te verkopen en mensen te ontmoeten. Er zijn ook mogelijkheden om bij De Buurtwinkel te werken, zoals het inpakken van bestellingen, het vullen van de winkel, het bedienen van de kassa en werken in de bakkerij. De Buurtwinkel fungeert ook als Buurtpunt, waar mensen terecht kunnen voor dagbesteding en activiteiten. De winkel wordt gerund door een team van medewerkers met ondersteuning van begeleiders en vrijwilligers. Iedere cliënt heeft een persoonlijk begeleider en de locatie is rolstoeltoegankelijk.

Wil je weten wat De Buurtwinkel Epe verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Buurtwinkel Epe of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Buurtwinkel Epe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Buurtwinkel Epe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar De Buurtwinkel Epe reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Buurtwinkel Epe

Bezoekers bekeken ook