De blinkende Morgenster

De blinkende Morgenster is een Kerk gelegen aan Kosterstraat 22 in Unknown.

Meer informatie over De blinkende Morgenster in Unknown

Wanneer de nacht het donkerst is en de morgenster verschijnt, is dit een teken van de naderende dag die de Schepper geeft. Op dezelfde manier verschijnt Jezus Christus als de Morgenster wanneer de nacht van zonde en oordeel het donkerst is voor een verloren mens. Zijn licht kondigt een nieuwe dag aan van vredesleven met God. In tijden waarin ongeloof, demonie en oordelen de kerken en de wereld in duisternis hullen, noemt Jezus zichzelf de blinkende Morgenster. Hij vertroost Zijn Gemeente door te zeggen dat Hij spoedig zal terugkomen. Het licht van de Morgenster doet hen verlangen naar de nieuwe Dag en leidt hen om in de tijd die nog rest uit Hem, door Hem en tot Hem te leven. Christus gebiedt de goddelozen om naar Zijn licht te komen, zodat ze niet tot de buitenste duisternis worden weggestoten bij Zijn wederkomst. Het is belangrijk om acht te slaan op het profetische Woord, dat zeer vast is, omdat alle geloof dat niet uit de Heilige Geest is en alle gepreekte leer die niet naar het Woord is, geen dageraad zal hebben. We hebben onderwijs nodig dat gebaseerd is op de Schrift, waarin Christus wordt gepreekt als de Rechtvaardigheid, Heiligmaking en volkomen Verlossing voor zondaren. De inhoud van deze website is bedoeld om de blinkende Morgenster, de Heere Jezus Christus, te verheerlijken.

Wil je weten wat De blinkende Morgenster verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De blinkende Morgenster of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De blinkende Morgenster? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De blinkende Morgenster het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar De blinkende Morgenster reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De blinkende Morgenster

Bezoekers bekeken ook