De Blauwe Lotus

De Blauwe Lotus is een Restaurant gelegen aan Deventerstraat 20 in Unknown.

Meer informatie over De Blauwe Lotus in Unknown

Dit is de website van de Blauwe Lotus, een Chinees-Indisch specialiteitenrestaurant waar je ter plaatse kunt eten of eten kunt afhalen. Je kunt betalen met pin of contant. Het restaurant is geopend van woensdag tot en met maandag van 12:00 tot 22:00 uur en op dinsdag van 14:30 tot 22:00 uur. Ook op alle feestdagen zijn ze geopend. Ze hebben verschillende menu's, zoals eenpersoons porties, grote porties en rijsttafels. Op de website staat het maandmenu van oktober voor 2 personen, dat €20,50 kost. Dit menu bestaat uit mini loempia's, saté, kroepoek, kip kerry, babi pangang, foe yong hai en witte rijst. Je kunt ook kiezen voor nasi of bami in plaats van witte rijst tegen een meerprijs van 50 cent. Voor bestellingen kun je bellen naar 0578-572625.

Wil je weten wat De Blauwe Lotus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Blauwe Lotus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Blauwe Lotus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Blauwe Lotus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar De Blauwe Lotus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Blauwe Lotus

Bezoekers bekeken ook