Coöperatieve Vereniging Huisartsenprakt. Epe-Oene UA

Coöperatieve Vereniging Huisartsenprakt. Epe-Oene UA is een Huisarts gelegen aan Dorpsstraat 14 in Unknown.

Meer informatie over Coöperatieve Vereniging Huisartsenprakt. Epe-Oene UA in Unknown

De huisartsenpraktijken in Epe en Oene werken samen om betere zorg te kunnen verlenen in de regio. Ze bieden diverse gezondheidsprogramma's aan, zoals zorgprogramma's voor diabetes, ouderenzorg, complexe wondzorg, CVRM (preventie en risicomanagement bij hart- en vaatziekten), GLI (Gecombineerde Leefstijl Interventie) en POH GGZ (ondersteuning bij behandeling van geestelijke gezondheidsproblemen). De huisartsengroep richt zich ook op het voorkomen van diabetes en het bieden van multidisciplinaire zorg voor ouderen. Ze werken samen met thuiszorgorganisaties om de kwaliteit van complexe wondzorg te verbeteren. Daarnaast faciliteren ze wandelclubs voor mensen met diabetes. Voor vragen of suggesties kunt u terecht bij uw eigen huisarts of behandelaar.

Wil je weten wat Coöperatieve Vereniging Huisartsenprakt. Epe-Oene UA verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Coöperatieve Vereniging Huisartsenprakt. Epe-Oene UA of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Coöperatieve Vereniging Huisartsenprakt. Epe-Oene UA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coöperatieve Vereniging Huisartsenprakt. Epe-Oene UA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Coöperatieve Vereniging Huisartsenprakt. Epe-Oene UA reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Coöperatieve Vereniging Huisartsenprakt. Epe-Oene UA

Bezoekers bekeken ook