conferentiehotel Villa Heidebad

conferentiehotel Villa Heidebad is een Hotel gelegen aan Molenweg 17 in Unknown.

Meer informatie over conferentiehotel Villa Heidebad in Unknown

Conferentiehotel Villa Heidebad is een inspirerende vergaderlocatie gelegen aan de rand van het Veluwse dorp Epe. Het hotel heeft 45 hotelkamers en biedt ruimte aan maximaal 135 personen. Gasten kunnen genieten van een rustige omgeving en worden warm ontvangen. Het hotel is goed bereikbaar met de auto en biedt gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is er een shuttle service beschikbaar vanaf het treinstation in 't Harde. Villa Heidebad heeft diverse vergaderruimtes en is geschikt voor eendaagse en meerdaagse bijeenkomsten. Daarnaast biedt het hotel volledig verzorgde trainingskampen aan op de middenstip van Nederland. Het is ook mogelijk om het hotel exclusief te reserveren voor minimaal 30 personen. Voor meer informatie en nieuwtjes kunt u zich aanmelden om op de hoogte te blijven.

Wil je weten wat conferentiehotel Villa Heidebad verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van conferentiehotel Villa Heidebad of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij conferentiehotel Villa Heidebad? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je conferentiehotel Villa Heidebad het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar conferentiehotel Villa Heidebad reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. conferentiehotel Villa Heidebad

Bezoekers bekeken ook