Clara B.V.

Clara B.V. is een Slagerij gelegen aan Kweekweg, Oenerweg 2 in Unknown.

Meer informatie over Clara B.V. in Unknown

Clara Foodservice is een bedrijf dat bijzonder lekker en duurzaam vlees aanbiedt. De naam Clara staat synoniem voor de Nederlandse melkkoe, die wordt behandeld als individu en niet als nummer. Dit geldt ook voor het slachten, selecteren en bewerken van het vlees. Elk stuk vlees is uniek en vraagt om zijn eigen benadering. Clara Foodservice heeft verkooppunten en garandeert lekker en duurzaam vlees. Het bedrijf bedient verschillende branches, waaronder horeca, retail, evenementen en groot-catering. Voor meer informatie of om contact op te nemen, kan gebeld of ge-appt worden naar +31 578 677013. Clara B.V. is gevestigd aan de Oenerweg 2-4 in Epe en heeft het BTW-nummer NL853588259B01 en KvK-nummer 59649909.

Wil je weten wat Clara B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Clara B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Clara B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Clara B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Clara B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Clara B.V.

Bezoekers bekeken ook