Christelijk Mannenkoor "Looft Den Heere"

Christelijk Mannenkoor "Looft Den Heere" is een Kerk gelegen aan Kosterstraat 20 in Unknown.

Meer informatie over Christelijk Mannenkoor "Looft Den Heere" in Unknown

Welkom op onze website! Ons koor nodigt mannen die graag zingen uit om ons te komen versterken. Het doel van de vereniging is het zingen van geestelijke en andere muziek, waarbij de Bijbel wordt aanvaard als Gods Woord. We hebben ook bijdragen geleverd aan het programma 'Nederland Zingt' van de Evangelische Omroep en u kunt deze videoclips bekijken in onze mediatheek. Daarnaast kunt u in ons fotoarchief zowel recente als historische foto's vinden. We waarderen uw op- of aanmerkingen in ons gastenboek.

Wil je weten wat Christelijk Mannenkoor "Looft Den Heere" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijk Mannenkoor "Looft Den Heere" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijk Mannenkoor "Looft Den Heere"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijk Mannenkoor "Looft Den Heere" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Christelijk Mannenkoor "Looft Den Heere" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijk Mannenkoor “Looft Den Heere”

Bezoekers bekeken ook