Chinees Indisch Restaurant Hong Kong

Chinees Indisch Restaurant Hong Kong is een Chinees restaurant gelegen aan Hoofdstraat 97 in Unknown.

Meer informatie over Chinees Indisch Restaurant Hong Kong in Unknown

Shanghai Epe is een restaurant in Epe dat op zoek is naar personeel. Ze bieden flexibele bijbanen met goede verdiensten voor mensen vanaf 16 jaar. Het restaurant is in 2018 overgenomen door nieuwe eigenaren die een vernieuwd concept hebben geïntroduceerd, waarbij heerlijke gerechten op traditionele wijze worden bereid. In 2021 is de keuken volledig gerenoveerd. Bij Shanghai Epe kunt u genieten van de beste Chinees-Indische specialiteiten die dagelijks vers worden bereid. Als u interesse heeft, kunt u bellen naar 0578-612336 of langs komen.

Wil je weten wat Chinees Indisch Restaurant Hong Kong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Indisch Restaurant Hong Kong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Indisch Restaurant Hong Kong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Indisch Restaurant Hong Kong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Chinees Indisch Restaurant Hong Kong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Indisch Restaurant Hong Kong

Bezoekers bekeken ook