Chinees-Indisch Restaurant De Lange Muur

Chinees-Indisch Restaurant De Lange Muur is een Chinees restaurant gelegen aan Eperweg 21 in Unknown.

Meer informatie over Chinees-Indisch Restaurant De Lange Muur in Unknown

Bij De Lange Muur kunt u genieten van een prachtig uitzicht op het Veluws landschap. U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeerplaatsen, want het restaurant heeft een ruime eigen parkeerplaats. Daarnaast bieden ze elke twee weken een nieuw weekmenu aan voor twee personen. Bent u benieuwd naar het huidige weekmenu? Neem dan een kijkje op hun website. Het restaurant accepteert verschillende betaalmethoden en heeft alle rechten voorbehouden. Familie Chen heet u graag binnenkort welkom bij De Lange Muur.

Wil je weten wat Chinees-Indisch Restaurant De Lange Muur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees-Indisch Restaurant De Lange Muur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees-Indisch Restaurant De Lange Muur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees-Indisch Restaurant De Lange Muur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Chinees-Indisch Restaurant De Lange Muur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees-Indisch Restaurant De Lange Muur

Bezoekers bekeken ook