Centro

Centro is een Kledingwinkel gelegen aan Dorpsstraat 66B in Unknown.

Meer informatie over Centro in Unknown

Bij Centro kun je een afspraak maken om volledig gestyled te worden door het team. De medewerkers kennen de collectie goed en weten wat de trends zijn. Ze geven advies en inspiratie om te variëren in outfit en stijl. Je kunt samen met een personal shopper mode uitzoeken die bij jou past en je sterke punten benadrukt. Het werkt als volgt: plan een afspraak en vul het vragenformulier in, jouw personal shopper neemt contact met je op. Vervolgens kun je onder begeleiding van de shopper de kleding passen en een keuze maken, zonder enige verplichting tot aankoop. Je bent altijd welkom in één van de vestigingen van Centro. Ze hebben een collectie dames- en herenmode van bekende merken en bieden persoonlijke aandacht en een fijne sfeer. De winkels bevinden zich in Nunspeet, Twello, Vaassen, Zutphen en Zwolle.

Wil je weten wat Centro verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Centro of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Centro? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Centro het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Centro reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Centro

Bezoekers bekeken ook