Gemeente Epe - Intrekken verkeersbesluit tot het instellen van een gelijkwaardige kruising - Keizerstraat-ds. Doornenbalstraat te Oene

DeEpegids.nl kreeg de volgende bekendmaking binnen: Gemeente Epe - Intrekken verkeersbesluit tot het instellen van een gelijkwaardige kruising - Keizerstraat-ds. Doornenbalstraat te Oene.

Meer informatie over deze bekendmaking:

I Het intrekken van het genoemde verkeersbesluit en daarmee komen onderstaande beslispunten te vervallen: 1.Tot het instellen van een gelijkwaardige kruising op het kruispunt Keizerstraat-ds. Doornenbalstraat te Oene door het verwijderen van de inritconstructie cf. bijlage 1 van het RVV 1990 overeenkomstig onderstaande situatieschets; 2.de genoemde verkeerstekens te plaatsen zoals op de bij dit besluit horende tekening is aangegeven; 3.alle bestaande verkeerstekens die strijdig zijn met het voorgaande te verwijderen; 4.een afschrift van dit besluit ter kennisneming te zenden aan:- Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland, Postbus 234, 7300 AE Apeldoorn - Ambulancezorg Noord- en Oost Gelderland, Postbus 32, 8080 AA Elburg- RAV IJsselvecht, Zwarteweg 4, 8181 PD Heerde;- Ruimte / team Beheer.

 

Onderwerp: verkeersbesluit, lokalebekendmakingen uit categorie lokalebekendmakingen.

Dit artikel verscheen op deEpegids.nl op 06-02-2024.

Laat dit artikel viral gaan in Epe, deel het met je vrienden!

Auteur

Redactie deEpegids.nl
Redactie deEpegids.nl

Weet wat er speelt in jouw buurt. Wij krijgen van de gemeente altijd als eerste de laatste vergunning aanvragen & andere bekendmakingen. Wij delen deze met onze lezers.

  1. Bekendmakingen Epe
  2. cba386e6c2dad4d7fe71b8bcff9aa58f

Gerelateerde berichten