Casa Sarda

Casa Sarda is een Restaurant gelegen aan Markt 2 in Unknown.

Meer informatie over Casa Sarda in Unknown

Casa Sarda is een pizzeria ristorante in Epe. Ze nemen geen reserveringen aan voor het terras, maar voor het restaurant kun je telefonisch reserveren vanaf 13:30 uur. Voor afhalen kun je ook bij hen terecht, maar bij extreme drukte kan dit soms niet mogelijk zijn. De openingstijden zijn vanaf 16:30 uur, behalve op maandag en dinsdag, dan zijn ze gesloten. Er zijn ook aangepaste openingstijden op bepaalde data, zoals 4 oktober en 8 oktober tot 15 oktober. Let op, er is geen baby verschoonplek aanwezig. In Epe kun je overal gratis parkeren, inclusief de parkeergarage Epe, die op een minuut lopen van Casa Sarda ligt. De garage is echter gesloten vanaf 20:30 uur, behalve op vrijdag, dan is het tot 21:30 uur bereikbaar.

Wil je weten wat Casa Sarda verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Casa Sarda of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Casa Sarda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Casa Sarda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Casa Sarda reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Casa Sarda

Bezoekers bekeken ook