Cafetaria de Markies

Cafetaria de Markies is een Cafetaria gelegen aan Hoofdstraat 148 in Unknown.

Meer informatie over Cafetaria de Markies in Unknown

Cafetaria de Markies is een populaire eetgelegenheid in Epe, opgericht in 2010. Ze zijn geopend op verschillende dagen en hebben ruime openingstijden. Daarnaast hebben ze een nieuwe speeltuin geïntroduceerd en zijn ze erkend als leerbedrijf voor stagiaires. Ze hebben ook vacatures beschikbaar voor horecamedewerkers. De cafetaria is uitgeroepen tot de beste cafetaria van de gemeente Epe en biedt nu ook vegetarische snacks aan. Het terras van de cafetaria heeft een speeltuin waar kinderen veilig kunnen spelen. Je kunt ook online bestellingen plaatsen. Op de website kun je ook een interview lezen dat ze hebben gegeven en hun contactgegevens vinden.

Wil je weten wat Cafetaria de Markies verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria de Markies of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria de Markies? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria de Markies het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Cafetaria de Markies reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria de Markies

Bezoekers bekeken ook