Café Restaurant "Dorpszicht"

Café Restaurant "Dorpszicht" is een Restaurant gelegen aan Dorpsstraat 10 in Unknown.

Meer informatie over Café Restaurant "Dorpszicht" in Unknown

Café Restaurant Dorpszicht is gevestigd in een authentiek pand in het pittoreske Oene. Het restaurant heeft een gezellige en ongedwongen sfeer en serveert heerlijke koffie, borreltjes, lunches en diners. Daarnaast bieden ze verschillende arrangementen aan, zoals wandelen en happen en trappen. Bij happen en trappen krijg je een fietsroute over de Veluwe waarbij je langs 5 locaties gaat en bij elke locatie een gerecht krijgt. Het restaurant heeft goede recensies gekregen van de Stentor. Je kunt ze vinden op Dorpsstraat 10 in Oene. Ze hebben ook openingstijden en de contactgegevens zijn 0578 641 213 en dorppost@hetnet.nl.

Wil je weten wat Café Restaurant "Dorpszicht" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Restaurant "Dorpszicht" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Restaurant "Dorpszicht"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Restaurant "Dorpszicht" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Café Restaurant "Dorpszicht" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Restaurant “Dorpszicht”

Bezoekers bekeken ook