Café Restaurant De Posthoorn

Café Restaurant De Posthoorn is een Restaurant gelegen aan Markt 1 in Unknown.

Meer informatie over Café Restaurant De Posthoorn in Unknown

De Posthoorn is al sinds 1736 een onmisbaar onderdeel van het straatbeeld van Epe. Het is een levendige plek waar mensen samenkomen en genieten van koffie, lunch, wijnen en borrelplanken. Ook worden er klassieke gerechten bereid met pure ingrediënten. De geschiedenis van De Posthoorn wordt voortgezet op eigentijdse wijze. Het Grand Café is geopend op verschillende dagen en tijden, maar op zondag is het gesloten. Voor contactinformatie kun je terecht op de website.

Wil je weten wat Café Restaurant De Posthoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Café Restaurant De Posthoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Café Restaurant De Posthoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Café Restaurant De Posthoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Café Restaurant De Posthoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Café Restaurant De Posthoorn

Bezoekers bekeken ook