Buro Rato

Buro Rato is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Vuurdoornstraat 284 in Unknown.

Meer informatie over Buro Rato in Unknown

Buro Rato is een organisatie die gelooft dat resultaten alleen behaald kunnen worden door middel van samenwerking. Ze stellen dat een goed gesprek altijd begint met luisteren in plaats van spreken. Vanuit deze filosofie verbindt en ondersteunt Buro Rato overheden, ondernemers, organisaties en inwoners. Ze organiseren gesprekken, verbinden tijdens het gesprek, adviseren over wat er samen bereikt kan worden en helpen bij het realiseren van doelen. Ze helpen lokale overheden, ondernemers, organisaties en individuele buurtinwoners. Hun diensten omvatten offline en online communitymanagement, centrummanagement en parkmanagement. Daarnaast bieden ze trainingen, coaching en advies op het gebied van gastvrijheid en horeca. Buro Rato werkt met inspraak, dialoog, intervisie, online media en digitale kennissessies. Ze zijn te bereiken via hun website.

Wil je weten wat Buro Rato verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buro Rato of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buro Rato? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buro Rato het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Buro Rato reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buro Rato

Bezoekers bekeken ook