Brasserie Bij Ons

Brasserie Bij Ons is een Restaurant gelegen aan Hoofdstraat 72A in Unknown.

Meer informatie over Brasserie Bij Ons in Unknown

Brasserie Bij Ons is een gezellig restaurant in Epe waar je terecht kunt voor een lunch, diner en meer. Met plaats voor maximaal 150 gasten, zowel binnen als buiten op het terras, zorgt het enthousiaste en gastvrije team ervoor dat je een heerlijke middag en/of avond beleeft. Het restaurant staat bekend om verrassende bites en biedt naast de reguliere lunch- en dinerkaart ook speciale arrangementen aan, zoals een High Tea of een bitesmenu. Om zeker te zijn van een tafel kun je gemakkelijk online een reservering maken. Bij Brasserie Bij Ons kun je ontspannen en genieten in een ongedwongen sfeer. Op de veelzijdige kaart staan smakelijke gerechten en drankjes die je kunt nuttigen in het restaurant, naast de keuken, in de serre of op het terras. Het bitesmenu verandert elke twee maanden, waardoor je telkens weer verrast wordt. Ook is er de mogelijkheid om te genieten van een high beer, high wine of luxe high tea met bijpassende hapjes. Reserveer nu en beleef een gezellige avond "Bij Ons".

Wil je weten wat Brasserie Bij Ons verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Brasserie Bij Ons of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Brasserie Bij Ons? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Brasserie Bij Ons het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Epe. Opzoek naar Brasserie Bij Ons reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Brasserie Bij Ons

Bezoekers bekeken ook